10 idei de cadouri pentru el

 

Se întâmplă de câteva ori pe an să fie momentul în care cauți cadouri pentru cei dragi, pentru acel bărbat din viața ta care ocupa un loc special în inimă.

Fie că te referi la un părinte, la un prieten sau la soțul tău, de Craciun, de ziua îndrăgostiților, sau poate fără nici o ocazie îți dorești să-i pregătești o surpriză, să-i faci un cadou.

Dar, ce să cumperi?

Pe lângă faptul că bărbații  în general nu prea vorbesc, dacă îl întrebi strici toată surpriza. Și, poate că el visează la o mașină iar tu nu îți permiți.

Pentru a te ajuta sa decizi am pentru tine câteva opțiuni de cadouri realizate manual de mine și de colaboratorii magazinului JAD.

  • Un breloc special, frumos realizat și unicat poate oricând să fie apreciat și folosit de cel drag ție. Dacă dorești poate fi realizat la comanda, cu rășină și ceva ce reprezintă o amintire a voastră.

10 lei

  • Dacă apreciază cultura asiatică și crede în energii și efectele pietrelor, îți recomand un copăcel feng shui cu piatra care are influentele de care are nevoie. Ei arată cam așa, se pot lucra la comandă iar prețul variază în funcție de pietrele alese (20-40 lei)

  • Un cadou simplu și de efect ar fi o ramă foto realizată manual în care să adaugi o fotografie cu voi fericiți sau cu o amintire plăcută.

40 lei

 

  • Oricând, la îndemână și ușor de făcut sunt seturile de bijuterii bărbătești. Aveți mai jos câteva opțiuni.

 15-50 lei

  • Dacă e o persoană căruia îi plac brățările din piele avem o gamă variată la această categorie.

15-35 lei

  • Pentru domni avem papioane realizate de colaboratorii noștri. Acestea sunt făcute din lemn reciclat, finisate cu lac ecologic și cusute cu model tradițional.

200 lei

  • Altă opțiune pentru domni ar fi butoanele pentru costum. În imagine poți vedea modelul cu piatră semiprețioasă crisocola.

35 lei

  • Pentru a-ți arăta  iubirea și aprecierea față de acel bărbat special am făcut din creioane colorate o decorațiune cu inimă și portative cu note muzicale. Iubirea e ca un cântec ce se zbate pe ritmul inimii.

32 lei

  • Tot realizat de colaboratori mai avem câteva modele de pendante din lemn reciclat. Acestea sunt găsite prin padure, prelucrate și finisate. Toate sunt unicat.

50 lei

  • Ca ultimă variantă de cadou pentru cel drag, am lăsat inelele din lemn. Sunt ideale pentru iubitorii de natura. Acestea pot fi cumpărate și câte două, ca verighete, pentru oameni frumoși care aleg să protejeze natura.

50 lei buc

În speranța că aceste sugestii îți vor fi de folos, te aștept cu mare drag în magazinul din Rădăuți de pe strada Rozelor nr 2 pentru a-ți arăta o gama mult mai variată de produse.

De asemenea, poți lua legătura cu mine pe adresa de email gina.agape [at] gmail[.]com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *