Cum alegi cadouri pentru ea

Începe perioada cadourilor și de multe ori vrem să cumpărăm ceva dar nu știm ce să alegem. Sunt câteva întrebări care ne macină:

  • Ce să cumpărăm?
  • De unde.
  • Oare îi va plăcea ce-i cumpar?
  • Va folosi cadoul?

Voi răspunde la aceste întrebări în cele ce urmează.

De multe ori intră la mine în magazin bărbați care caută cadouri. Sunt persoane care fie le-a fost recomandat magazinul de cineva, fie au aflat de la iubită/prietenă/mamă că, la mine, cu siguranță va găsi ceva frumos și unic pentru persoana iubită. Oricare din aceste variante îmi sunt la fel de dragi, și pentru asta vă mulțumesc foarte mult!

Pentru doamne și domnișoare se pot alege accesoriile în mai multe moduri.

  • Primul ar fi în funcție de ocazie. Pentru o seară în oraș la un eveniment oficial (nuntă, întâlnire de afaceri) o doamnă/d-ră își va dori să arate elegant. Asta înseamnă că bijuteriile alese vor fi calitative, poate cu puțină strălucire, și care să completeze ținuta și să arate personalitatea. Pentru asta eu recomand accesorii placate având în componență cristale swarovsky, butoni unicat pentru cămașă/costum sau bijuterii din pietre semiprețioase și perle de cultură.

preț estimativ 35-70 lei.

  • Dacă doamna sau domnișoara pentru care căutați  cadou preferă un singur accesoriu,  de efect, am alte recomandări. Aceste produse pot da o notă de eleganță și frumusețe atât la birou cât și la  o întâlnire romantică. Ele se numesc piese statement. Sunt bijuterii care spun „Sunt aici, admiră-mă”! iar femeia căreia îi plac este puternică și încrezătoare în forțele proprii.

preț 60-150 lei

  •  Dacă vă doriți ca zilnic să vă poarte în gând, vă recomand un set pentru serviciu și pentru ieșit la socializare cu prietenii. Vă spun un secret: femeile sunt, în general, atașate de obiectele cu încărcătură emoțională, iar când le văd își amintesc de cel care le-a dăruit. Închipuiți-vă că primesc și complimente pentru ele. Așa se vor simți foarte norocoase că vă au aproape și că ați ales un cadou special și potrivit pentru ea. Mai jos vă arăt doar câteva exemple din ceea ce puteți găsi la JAD:

(în funcție de stilul ei posibilitățile sunt variate)

preț estimativ 35-70 lei

  • Dacă persoana dragă vouă este alergică la metale, avem o gamă de produse cusute pe piele și care au încuietoare în sistem hook făcută cu nasturi, broșe de mai multe feluri, brățări cusute cu mărgele sau din lemn și putem realiza la comandă alte produse care considerați că i-ar plăcea. Am făcut pentru cineva cercei cu clips îmbrăcați în piele pentru a nu avea probleme.

preț estimativ 15-40 lei

  • În caz că persoana dragă e foarte atașată de casă și de obiectele care transformă aceasta într-un camin plin cu iubire, avem și obiecte decorative cu specific sau nu. Mai jos aveți exemplu un copăcel feng shui cu pietre semiprețioase. Acesta va avea atașat un bilețel pe care scrie ce efecte are piatra. Avem o gama diversificată din care să alegeți. În a doua imagine este un coșuleț cu lavanda, flori artificiale și un trandafir uscat. Ca alternative în magazin mai puteți găsi cutii pentru bijuterii, obiecte decorative pentru perete și ușă, lumânări, rame foto, etc.

pret 15-150 lei

Pentru că suntem toți foarte ocupați și grăbiți, ne dorim să găsim cadouri repede și să plecăm cu ele gata împachetate, să nu mai fie nevoie să căutăm fundițe și pungi.

Vă mai spun încă un secret. Majoritatea doamnelor și domnișoarelor adoră un cadou frumos împachetat.  Asta înseamnă că vă interesează și prima reacție, și că ați depus puțin mai mult efort special ca ea. Se va simți alintată și importantă.

De aceea, noi, la JAD, vă și împachetăm cadourile cu acel plus de efect și unicitate.

Vă stau la dispoziție pentru eventuale întrebări. Sunt foarte interesată de părerea voastră și îmi doresc să știu cu ce altfel de informații vă mai pot ajuta în acest domeniu.

Pentru a vă ajuta și mai mult, în momentul în care vă înscrieți pe site-ul www.jad-online.com aveți posibilitatea ca, abonându-vă la noutăți să beneficiați de 10 % reducere pentru orice cumpărați de la noi. Această reducere va crește în timp în funcție de numărul și valoarea comenzilor.

Vă așteptăm la JAD!

str Rozelor nr 2A, Rădăuți, Suceava

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *